Партньорството

Международният институт за прилагане на устойчиво развитие (MIITR) е частна неправителствена организация, създадена през 2017 г. в Марибор, Словения. Основната му дейност е научноизследователска и развойна дейност в областта на устойчивостта, разбиране на екологични, икономически, социални, а напоследък интелигентни и дигитални измерения, особено когато се разглеждат иновативните форми на обучение. Персоналът на MIITR има високи познания, компетенции и опит в областта на икономическите, екологичните, социалните и компютърните науки, както и дейностите по управление на проекти, популяризиране и разпространение.

Innovation Hive е частна организация с нестопанска цел, разположена в Гърция, специализирана в областта на изследванията и иновациите. Нашите действия целят да подобрят икономическото и социалното сближаване на европейските общества, докато нашата цел е да намерим решения за новите иновационни предизвикателства, да постигнем растеж, устойчивост и да увеличим максимално въздействието върху обществото. Философията на организацията за постигане на тези цели се основава на методологии за съвместно създаване и подход на четворната спирала. Ангажирането на заинтересованите страни от индустрията, науката и обществото има за цел да създаде връзки между бизнеса, академичните среди и гражданските участници, за да се развие комбинация от знания, умения, инструменти, ценности и мотивация. Крайната цел е да се направи разликата в местните общества и да се успеят на най-високо ниво принципите на концепциите за социални иновации.

ipcenter е един от водещите частни доставчици на обучение и образование в Австрия. Той е част от групата eduPRO с дъщерни компании в Австрия, Германия и Унгария, като всички те предлагат иновативни образователни и обучителни услуги на високо ниво. Компанията и персоналът могат да се позовават на повече от 20 години опит в областта на професионалното обучение, бизнес обучението и управленския коучинг. Основната компетенция на компанията е да анализира нуждите от обучения и допълнително образование и да разработва индивидуални обучения. В допълнение към основните си компетенции на национално ниво (образователни услуги за младежи и възрастни) и комбинирания опит на останалите членове на групата, ipcenter е активен и в областта на разработването и управлението на международни проекти.

Търговската камара на Лариса е една от най-важните и стабилни камари в Гърция. Тя представлява 20 000 активни членове и притежава офис помещения в центъра на града, изложбени зали и клонове в целия регион. В допълнение, нашият екип от експерти, използващи най-новите технологични приложения, целят да подкрепят предприемачеството и развитието в нашия регион, твърдо вярвайки в потенциала и динамиката на местните предприемачи. Търговската камара на Лариса е основана през 1946 г., в смесена форма до 1978 г., когато е разделена на Търговска и Промишлена палата. Десет години по-късно камарите отново се обединяват в днешната си форма, Търговска камара на Лариса. Нашата камара работи в рамките на Министерството на развитието и има богат опит от дейности и реализирани активности.

Регионалната камара на занаятите и предприемачеството в Марибор е създадена в съответствие със Закона за занаятите, Устава на Камарата на занаятите и предприемачеството на Словения (OZS, ОЗС) и Устава на OOZ Maribor, като независима, професионална, непартийна организация. В съответствие със Закона за занаятите, Устава на ОЗС и Устава на ООЗ Марибор, Камарата следи и обсъжда въпроси по отношение на занаятите, грижи се за хармоничното им развитие, представлява интересите на своите членове пред местните и регионални власти, поддържа търговска дейност. Камарата поддържа регистър на членовете си в региона и реализира задачи, важни за цялостното функциониране на поверената му от ОЗС браншова структура.

ДАЯНА–Х ООД, Бургас, България, е лицензиран доставчик на обучение с център за ПОО, регистриран под № 200512283. Компанията има споразумение с Министерството на труда и социалните въпроси и Националната агенция по заетостта като доставчик на професионално обучение и ключови компетенции за безработни и търсещи работа. Компанията има договорни отношения с държавни и местни държавни институции и компании от частния сектор за предоставяне на обучение по различни професионални квалификации и ключови компетенции. Фирмата разполага и с лицензиран Център за информация и кариерно ориентиране, където извършва посредничество при наемане на работа на територията на Република България. От началото на 2020 г. ДАЯНА-Х ООД е упълномощена да извършва трудово посредничество в чужбина. В момента фирмата извършва обучение за професионална квалификация, обхващащо около 90 специалности.

Финансирано от Европейския съюз. Изразените възгледи и мнения обаче принадлежат изцяло на техния(ите) автор(и) и не отразяват непременно възгледите и мненията на Европейския съюз или на Европейската изпълнителна агенция за образование и култура (EACEA). За тях не носи отговорност нито Европейският съюз, нито EACEA. 2021-1-SI01-KA220-VET-000034638

Copyright © 2022 EnFinCap. All Rights Reserved.
Powered by Innovation Hive